Hoppa till sidans innehåll

Jämtland-Härjedalens Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Jämtland och Härjedalen. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Nominera till Folksams Ledarcamp för Sveriges vassaste unga ledare

2019-04-11 10:56

22-23 september 2019, Norrbyskär, Umeå. Är du ung, energisk och brinner för att leda andra? Eller känner du någon som passar beskrivningen? Nu har 20 unga ledare i Jämtland-Härjedalen möjlighet att utvecklas i sin ledarroll och byta erfarenheter med andra i samma ålder, med liknande utmaningar. Sista dag för nominering den 31 maj.
  • Uppdaterad: 11 APR 2019 10:56

Ledarcamp är ett läger för unga, skarpa ledare, långt bort från bromsklossar, nejsägare och föräldrainflytande. På Ledarcamp får du umgås, chans att tänka nytt och hjälp att utveckla ditt eget moderna ledarskap. Detta är din speciella arena där du får fylla på med mer energi, kunskap från inspirerande föreläsare tillsammans med 80 andra unga vuxna i åldern 18-25 år.

Och det bästa med allt – du kan faktiskt nominera dig själv om ingen annan gör det. Här nominerar du dig själv eller någon som förtjänar en belöning med några enkla klick. Sista nomineringsdag den 31 maj, varmt välkommen med din nominering! 

Ledarcamp 2019
Årets Ledarcamp genomförs på Norrbyskär som ligger söder om Umeå, den 20-22 september. 80 st utvalda unga ledare från Sveriges fyra nordligaste idrottsdistrikt deltar i ett läger som handlar om att ha kul tillsammans, utmana sig själv och få möjlighet att bli en bättre ledare.

Några kommentarer från förra årets deltagare:

"En nyttig helg som var bra organiserad och inspirerande."
"Vi fick reflektera över våra ledarroller."
"Jag kände mig utvald och fick träffa likasinnade."
"Jag kunde utvecklas som ledare under helgen."
"En fantastisk upplevelse som jag verkligen har haft möjlighet att ta till mig och som påverkat mig. Jag har fått flera erfarenheter som jag kommer att ha med mig i livet".

Tid: 20-22 september 2019

Plats: Norrbyskär, Umeå

Kontakt: This is a mailto link

Här nominerar du

Mer info i bifogad inbjudan!

Skribent: Iréne Andersson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:Jämtland-Härjedalens IF
Idrottens Hus, Box 384
831 25 Östersund

Besöksadress: Idrottens Hus, Sollidenvägen 62 B
831 39 Östersund

Kontakt:Tel: +46104764200
Fax: +4663511705
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Twitter Följ oss

Vi finns på Facebook Gilla oss