Idrottens Dag i Östersund – 15 september - Jämtland-Härjedalens IF
Hoppa till sidans innehåll

Jämtland-Härjedalens Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Jämtland och Härjedalen. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Idrottens Dag i Östersund – 15 september

2018-06-11 11:46

Är du barn, ungdom, vuxen, idrottsledare, idrottsförälder så bör du befinna dig på Campus den 15 september för att inspireras, entusiasmeras och kanske stjäla en och annan god idé till din idrott!
  • Uppdaterad: 2018-08-10 11:41

Idrottens Dag är ett nationellt koncept som är en rolig dag full av aktiviteter som vill utmana bilden av hur vi tränar och tävlar inom idrotten. Tillsammans ska vi skapa en välkomnande och nyfiken idrott där glädje och utveckling motiverar fler att röra på sig hela livet. Idrottens Dag är också en del av ”European Week of Sport”, EU:s satsning på att få européerna att röra på sig mer.  

Den 15 september kommer Campus-området i Östersund att fyllas av nytänkande föreningar som erbjuder möjlighet till att testa olika idrotter och lyssna till hur de tänker nytt och annorlunda kring sin verksamhet. Bl. a kommer det att erbjudas:

Fallskärmshoppning, rullstolsbasket, brasiliansk ju jutsu, fäktning, kidsvolley, sargfotboll, slopestyle, basket 3x3, karate, rullskidor och RF´s Rörelseturné som arbetar med begreppet rörelseförståelse.

Idrottens Dag i Östersund samarbetar med Sensus som erbjuder ett program från scenen med lokala och nationella akter som Kuda, Benifada, Flava Pava, Romana och dagen avslutas med Erik Lundin vars hits ”Annie Lööf” och ”Suedi” tillsammans har 10 miljoner nedladdningar på Spotify!

Idrott är kultur. Kultur skapar mötesplatser för samhällen att växa. Låt oss mötas på Campus i Östersund den 15 september!

Läs mer på facebook

Skribent: Dennis Fluur
Epost: This is a mailto link

Postadress:Jämtland-Härjedalens IF
Idrottens Hus, Box 384
831 25 Östersund

Besöksadress: Idrottens Hus, Sollidenvägen 62 B
831 39 Östersund

Kontakt:Tel: +46104764200
Fax: +4663511705
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss