Hoppa till sidans innehåll

Jämtland-Härjedalens Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Jämtland och Härjedalen. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Motionsidrott

"Motionärer är en stor del av idrotten"

Motionsidrott

Vi vill stödja föreningarna så att alla som vill utöva eller prova på någon form av idrott, spontant eller organiserat kan göra det. Det är viktigt att stärka föreningarnas roll så att det finns plats för dem som enbart vill motionsidrotta. Vi vill även genom olika projekt stödja föreningar och förbund med verksamhetsutveckling inom området hälsoinriktad vuxenidrott.
  • Uppdaterad: 21 DEC 2016 11:16
Motion och hälsa

Svensk idrott erbjuder ett om fattande utbud av olika idrotter och aktiviteter. 69 idrottsförbund med upp emot 250 idrottsgrenar för att alla kan hitta någon aktivitet på en nivå som passar just dem, just nu. Dessa aktiviteter är ett folkhälsoarbete i sig och bidrar til ökad folkhälsa.

Svensk idrotts vision "Idrott hela livet" och målsättning att skapa en idrott för "Så många som möjligt så länge som möjligt" är begrepp värda att förverkliga för idrotten. 

Postadress:Jämtland-Härjedalens IF
Idrottens Hus, Box 384
831 25 Östersund

Besöksadress: Idrottens Hus, Sollidenvägen 62 B
831 39 Östersund

Kontakt:Tel: +46104764200
Fax: +4663511705
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Twitter Följ oss

Vi finns på Facebook Gilla oss